Menú > Catàleg d'activitats - Batxillerat > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: La plaça de diamant (Teatre i Literatura)


Un repàs de l’obra centrant l’atenció en els aspectes més importants de la vida de la Colometa: l’amor, l’esforç per tirar endavant una família i uns fills, el futur i la necessitat de sobreviure i mirar de trobar la felicitat. Ella, el Quimet i l’Antoni, l’adroguer, són els protagonistes de la nostra adaptació.

Una reflexió introspectiva sobre l’amor en totes les seves variants.

La Companyia Teatre de Ponent de Granollers us presenta per 23 anys consecutius el projecte educatiu TEATRE I LITERATURA adreçat als alumnes dels cursos de batxillerat amb l'objectiu d'estimular la lectura, mitjançant l’escenificació de les obres que formen part del currículum de llengua catalana i castellana.
Oferim espectacles amb una dramatúrgia ajustada per a una millor comprensió de l’obra; una escenografia i attrezzo bàsics i simbòlics; una il·luminació i una música per subratllar l'acció dramàtica; uns actors i actrius al servei de la paraula ben dita. Tot per posar el teatre al servei del text literari.

Cada una de les propostes va acompanyada d’una guia pedagògica que es farà arribar al professorat en el moment que facin la seva inscripció. Podeu venir a veure la representació tant abans com després que els i les alumnes hagin llegit el llibre.

Espectacle en català.

DATA: 24 de gener de 2023.
ADREÇAT A: Batxillerat.
GÈNERE: Teatre.
DURADA: 60 minuts, aproximadament.
PREU: El preu de l'espectacle és de 5€ per alumne.

El transport anirà a càrrec de l’escola.

Cada grup classe disposarà, si s'escau, de dues entrades gratuïtes que el/la mestre/a podrà assignar als/les alumnes que cregui convenient. Aquestes entrades es justificaran amb la sol·licitud dels pares.

INSCRIPCIÓ: Per fer la sol·licitud enviar un correu a hfernandez@montcada.org

PERSONA DE CONTACTE:
Hèctor Fernández Rabassa
Regidoria de Cultura i Patrimoni, Ajuntament de Montcada i Reixac.
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 609719547.


Més informació: https://teatremontcada.cat/esdeveniment/la-placa-de-diamant/3003
Ajuntament de Montcada i Reixac