Menú > Catàleg d'activitats - Batxillerat > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: FlipArt amb Oriol Ibàñez (Tècnic d’il·luminació i imatge) - Conferència artística


El programa FlipArt té la finalitat d'incentivar i apropar les arts entre els joves, i consta de diverses branques d'activitats.

Aventures d'artistes: Diversos artistes expliquen als alumnes la seva trajectòria i experiència professional.

Els oficis de les arts: Els tècnics de professions vinculades a les arts expliquen als joves què hi ha darrera el teló i què fa possible la posada en escena dels espectacles.

Oriol Ibáñez (Tècnic d’il·luminació i imatge)

Oriol Ibáñez Fauquer es va formar com a tècnic de les arts de l’espectacle, en l’especialitat de Luminotècnia, a l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) de l’Institut del Teatre. També va cursar el Cicle Formatiu de Grau Superior en Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles a l’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV).

Va treballar amb l’artista, creador i performer Marcel·lí Antúnez (fundador de la Fura dels Baus), en un inici com a tècnic d’il·luminació, i va portar la direcció tècnica de l’estudi. També s’ha encarregat de la direcció tècnica i dels dissenys de llum dels darrers espectacles de l’artista (Protomembrana, Hipermembrana, Cotrone, Mitòtica i Pseudo), amb els quals ha fet gira per tot el món. Oriol Ibáñez Fauquer és membre de la companyia Guillem Albà, en què ha dut a terme el disseny d’il·luminació i la direcció técnica dels espectacles Sketchofrenia, dirigit per Jango Edwards; Flirt, dirigit per Jordi Purtí (premi del públic de la Fira de Tàrrega 2010 i nominat a l’espectacle revelació dels premis Max 2011), i Trau i Calma!, dirigit pel mateix Guillem Albà.

Ha estat tècnic de llum, so i vídeo en diversos espectacles produïts pel Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) i director tècnic del Festival Teatre de Terror 2010 (TDT) i del Festival TNT (Terrassa Noves Tendències) en les edicions que van del 2010 al 2016, i actualment segueix formant part de l’equip de direcció técnica del Festival.

DATA: 22 de març de 2022.
ADREÇAT A: 4t d'ESO i Batxillerat.
GÈNERE: Conferència artística.
LLOC: Teatre Municipal de Montcada i Reixac.
PREU: Activitat gratuïta.

El transport anirà a càrrec de l’escola.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Fins l'1 d’octubre.

PERSONA DE CONTACTE:
Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni, Ajuntament de Montcada i Reixac.
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122

Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d’antelació. En cas contrari, s’haurà d’abonar el 70% de l’import de les entrades reservades.

En els supòsits de força major, en què resulti impossible assistir a qualsevol dels espectacles, el grup/centre educatiu no haurà d’abonar cap import. S’entendran supòsits de força major, sens perjudici del caràcter obert de l’enumeració: incendis, vagues, epidèmies, guerra, actes vandàlics o terroristes, dol nacional, malaltia greu o incapacitat física greu i, en general, tots aquells supòsits que no es puguin preveure o que no es puguin evitar, d’acord amb les disposicions generals de l’ordenament jurídic espanyol.Més informació: https://teatremontcada.cat/esdeveniment/flipart-amb-loriol-ibanez-tecnic-dilluminacio-i-imatge/1680
Ajuntament de Montcada i Reixac