Menú > Catàleg d'activitats - Batxillerat > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: FlipArt amb Sebastià Brosa (Escenògraf) - Conferència artística


El programa FlipArt té la finalitat d'incentivar i apropar les arts entre els joves, i consta de diverses branques d'activitats.

Aventures d'artistes: Diversos artistes expliquen als alumnes la seva trajectòria i experiència professional.

Els oficis de les arts: Els tècnics de professions vinculades a les arts expliquen als joves què hi ha darrera el teló i què fa possible la posada en escena dels espectacles. S'ofereixen dues opcions:

Sebastià Brosa (Badalona, 1979). Des de ben petit es va interessar pel cinema, la pintura, la música i la fotografia. Va estudiar Disseny d’Interiors a l’escola EINA i Escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Va començar a treballar com a ajudant de l’escenògrafa Bibiana Puigdefàbregas a la companyia del Teatre Lliure en espectacles d’Àlex Rigola.

Ha dissenyat i realitzat escenografies per al Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Lliure, Sala Beckett, Teatre Romea, Teatro Español de Madrid... I ha treballat amb directors com Carol López, Joan Ollé, Tricicle, Daniel Veronese, José Luís Garci, Julio Manrique, Oriol Broggi, Pere Riera, Marc Rosich, Josep Maria Pou, Jordi Casanovas, entre d’altres.

En destaquen espectacles com: Barcelona, La dona vinguda del futur, Roberto Zucco, Incendis, Una història catalana, Qui té por de Virginia Woolf?, Garrick, Doña Rosita la Soltera, Somni d’una nit d’estiu, etc.

DATA: 9 de febrer de 2022
ADREÇAT A: 4t d'ESO i Batxillerat.
GÈNERE: Conferència artística.
LLOC: Teatre Municipal de Montcada i Reixac.
PREU: Activitat gratuïta.

El transport anirà a càrrec de l’escola.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Fins l'1 d’octubre.

PERSONA DE CONTACTE:
Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni, Ajuntament de Montcada i Reixac.
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122

Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d’antelació. En cas contrari, s’haurà d’abonar el 70% de l’import de les entrades reservades.

En els supòsits de força major, en què resulti impossible assistir a qualsevol dels espectacles, el grup/centre educatiu no haurà d’abonar cap import. S’entendran supòsits de força major, sens perjudici del caràcter obert de l’enumeració: incendis, vagues, epidèmies, guerra, actes vandàlics o terroristes, dol nacional, malaltia greu o incapacitat física greu i, en general, tots aquells supòsits que no es puguin preveure o que no es puguin evitar, d’acord amb les disposicions generals de l’ordenament jurídic espanyol.


Més informació: https://teatremontcada.cat/esdeveniment/flipart-amb-sebastia-brosa-escenograf/1679
Ajuntament de Montcada i Reixac