Menú > Catàleg d'activitats - 2n Cicle ESO > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: Cris, pequeña valiente

PREMIO FETEN 2021 al Mejor Espectáculo.

Dedicado a todas las personas transgénero del mundo.

Esta es la historia de la pequeña CRISTINA, una niña que al nacer pensaron que era un niño. Sí, un niño…
Ella nunca se sintió niño. Desde siempre se sintió niña y así se lo hizo saber a sus padres desde muy pequeñita. CRIS, que así le gusta que la llamen, es una niña trans, risueña e inteligente, que lucha por su derecho a ser la persona que es y siente. Desea tener un futuro repleto de libertad y oportunidades, para poder crecer y desarrollarse, como cualquier otra niña de su edad.

Espectacle en castellà.

DATA: 28 de març de 2022
ADREÇAT A: 3r i 4t d'ESO
GÈNERE: Teatre/Titelles.
PREU: El preu de l'espectacle és de 5€ per alumne.

El transport anirà a càrrec de l’escola.

Cada grup classe disposarà, si s'escau, de dues entrades gratuïtes que el/la mestre/a podrà assignar als/les alumnes que cregui convenient. Aquestes entrades es justificaran amb la sol·licitud dels pares.

TERMINI D'INSCRIPCIÓ: Fins l'1 d’octubre.

PERSONA DE CONTACTE:
Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni, Ajuntament de Montcada i Reixac.
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122


Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d’antelació. En cas contrari, s’haurà d’abonar el 70% de l’import de les entrades reservades.

En els supòsits de força major, en què resulti impossible assistir a qualsevol dels espectacles, el grup/centre educatiu no haurà d’abonar cap import. S’entendran supòsits de força major, sens perjudici del caràcter obert de l’enumeració: incendis, vagues, epidèmies, guerra, actes vandàlics o terroristes, dol nacional, malaltia greu o incapacitat física greu i, en general, tots aquells supòsits que no es puguin preveure o que no es puguin evitar, d’acord amb les disposicions generals de l’ordenament jurídic espanyol.Més informació: https://teatremontcada.cat/esdeveniment/cris-pequena-valiente/1670
Ajuntament de Montcada i Reixac