Menú > Catàleg d'activitats - 1r Cicle ESO > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: FlipArt amb Lalo López (músic, compositor i productor musical) - Conferència artística


El programa FlipArt té la finalitat d'incentivar i apropar les arts entre els joves, i consta de diverses branques d'activitats.

Aventures d'artistes: Diversos artistes expliquen als alumnes la seva trajectòria i experiència professional.

Els oficis de les arts: Els tècnics de professions vinculades a les arts expliquen als joves què hi ha darrera el teló i què fa possible la posada en escena dels espectacles.

Lalo López (músic, compositor i productor musical)

Apassionat de la música des de nen, Lalo López és una de les figures més representatives de l’escena musical negra de Catalunya i l’Estat espanyol.

Nascut a Barcelona el 1976, aquest llicenciat en Història Contemporània és el guitarrista, compositor i productor de la banda Fundación Tony Manero, que porta vint anys duent el funk, el disco i el soul als escenaris estatals. El grup va assolir l’èxit amb la seva cançó «Supersexy girl» l’any 2001, gràcies a la qual va aconseguir un disc d’or i va encadenar més de deu anys de gires ininterrompudes per l’Estat. Els seus concerts són una explosió de ritme i ball, i es caracteritzen per una execució impecable i una posada en escena dinàmica i acurada, plena de música i sentit de l’humor.

Ha publicat 15 discos, realitzat més de 1.000 concerts i col·laborat amb artistes nacionals i internacionals com Joe Bataan, Albert Pla i Pascal Comelade, Txarly Brown & Achilifunk i The Excitements, i ha participat en diversos espectacles de la companyia de dansa urbana Brodas Bros. També ha realitzat gires pel Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia i els Estats Units, en les quals ha entrat en contacte amb el circuit internacional de festivals i de sales de concerts.

Lalo López és una fera escènica, un apassionat de la música negra que viu els concerts i la creació musical amb una energia poc freqüent. Un artista que ha fet de la seva obra, la seva vida, i del seu somni de nen de ser músic, una realitat de la qual poder viure.

DATA: 27 d'abril de 2022
ADREÇAT A: 4t d'ESO i Batxillerat.
GÈNERE: Conferència artística.
LLOC: Teatre Municipal de Montcada i Reixac.
PREU: Activitat gratuïta.

El transport anirà a càrrec de l’escola.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Fins l'1 d’octubre.

PERSONA DE CONTACTE:
Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni, Ajuntament de Montcada i Reixac.
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122

Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d’antelació. En cas contrari, s’haurà d’abonar el 70% de l’import de les entrades reservades.

En els supòsits de força major, en què resulti impossible assistir a qualsevol dels espectacles, el grup/centre educatiu no haurà d’abonar cap import. S’entendran supòsits de força major, sens perjudici del caràcter obert de l’enumeració: incendis, vagues, epidèmies, guerra, actes vandàlics o terroristes, dol nacional, malaltia greu o incapacitat física greu i, en general, tots aquells supòsits que no es puguin preveure o que no es puguin evitar, d’acord amb les disposicions generals de l’ordenament jurídic espanyol.
Més informació: https://teatremontcada.cat/esdeveniment/aventures-dartistes-amb-lalo-lopez-music-compositor-i-productor-musical/1681
Ajuntament de Montcada i Reixac