Menú > Catàleg d'activitats - 1r Cicle ESO > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: FlipArt amb Guille Vidal-Ribas (Dansa Urbana) - Conferència artística


El programa FlipArt té la finalitat d'incentivar i apropar les arts entre els joves, i consta de diverses branques d'activitats.

Aventures d'artistes: diversos artistes expliquen als alumnes la seva trajectòria i experiència professional.

Els oficis de les arts: els tècnics de professions vinculades a les arts expliquen als joves què hi ha darrera el teló i què fa possible la posada en escena dels espectacles.

Guille Vidal-Ribas és actor i ballarí especialitzat en danses urbanes, un camp en què acumula més de vint anys d'experiència. Ha participat com a intèrpret, coreògraf, dramaturg o director d’escena en una trentena d’espectacles amb diverses companyies, com Brodas Bros, Toni Mira, la xilena La Patriótico-Interesante o Les Impuxibles. També exerceix com a director de moviment d’actors. Entre els seus treballs més recents cal destacar A.K.A. (Also Known As), un èxit rotund de públic i crítica que va recollir quatre premis Butaca i dos Max. També va ser codirector del HOP Festival, un espai internacional especialitzat en la creació escènica de danses urbanes.

Actualment és el referent de danses urbanes al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, tot i que ha exercit com a docent en nombroses escoles de l’estat espanyol i d'Itàlia.

DATA: 9 de desembre de 2021
ADREÇAT A: Alumnat d'ESO i Batxillerat.
GÈNERE: Conferència artística.
LLOC: Teatre Municipal de Montcada i Reixac.
PREU: Activitat gratuïta.

El transport anirà a càrrec de l’escola.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Fins l'1 d’octubre.

PERSONA DE CONTACTE:
Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni, Ajuntament de Montcada i Reixac.
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122

Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d’antelació. En cas contrari, s’haurà d’abonar el 70% de l’import de les entrades reservades.

En els supòsits de força major, en què resulti impossible assistir a qualsevol dels espectacles, el grup/centre educatiu no haurà d’abonar cap import. S’entendran supòsits de força major, sens perjudici del caràcter obert de l’enumeració: incendis, vagues, epidèmies, guerra, actes vandàlics o terroristes, dol nacional, malaltia greu o incapacitat física greu i, en general, tots aquells supòsits que no es puguin preveure o que no es puguin evitar, d’acord amb les disposicions generals de l’ordenament jurídic espanyol.
Més informació: https://teatremontcada.cat/esdeveniment/flipart-amb-guille-vidal-ribas-dansa-urbana/1673
Ajuntament de Montcada i Reixac