Menú > Catàleg d'activitats - 1r Cicle ESO > Detall activitat
Taller de Hip-Hop

DESTINATARIS
Alumnes de 6è de primària i ESO.

OBJECTIUS
Fomentar entre els joves una visió positiva i constructiva sobre la diversitat cultural i sobre el fet migratori en general.
Impulsar una reflexió crítica per part dels joves entorn dels rumors, prejudicis i estereotips que generalment la nostra societat té sobre persones provinents d'altres països i societats.
Influenciar positivament les relacions ente joves d'orígens culturals diversos fomentant el respecte a la diversitat de maneres de veure el món.
Proposar activitats educatives i pedagògiques portades a terme per un equip intercultural per a mostrar una imatge integradora i positiva de la diversitat.

CARACTERÍSTIQUES
És una activitat per combatre els rumors i estereotips sobre les persones migrades que poden tenir els joves i que dificulten la convivència, les relacions interculturals i el respecte cap a diferents formes de veure el món.

Per poder treballar la imatge de la immigració s'ha d'incorporar de forma obligada un dels temes que dificulten més la convivència en la diversitat: els rumors.
Per aquesta raó reforcem l'activitat incorporant-hi la lluita contra els falsos rumors remarcant el seu caràcter intercultural, ho fem a través d'un exemple molt valorat pels joves: la cultura del hip-hop.

El taller s'estructura en 3 parts:
En una primera part, el taller consisteix en una xerrada -presentació amb Pau Llonch, artista català de Hip-Hop, del grup At Versaris o amb El Nota (Xavi Vicente) cantant de Hip-Hop de Cornellà de Llobregat.
La segona part del taller, Rimant Rumors amb Pau Llonch o amb El Nota.
La tercera part consistirà en una Masterclass de ball, a càrrec de Kimberly Jordan.

DURADA
L'activitat té una durada de 2 hores.

CALENDARI
Els tallers es realitzen d'octubre a desembre de 2021.

ORGANITZA
Regidoria de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió. Sensibilització i Acció Comunitària.

TERMINI D'INSCRIPCIÓ
La data límit d'inscripció és el 30 de setembre de 2021.

Per motius de gestió, es podran atendre un màxim de sol·licituds. En cas que es superi, s'aplicaran els següents criteris de selecció: ordre d'inscripció, si es sol·liciten altres tallers pel mateix grup-classe, i si s'ha realitzat el taller amb anterioritat.

La realització de l'activitat queda supeditada a les recomanacions i directrius que s'emetin per l'alerta del Covid-19.
Ajuntament de Montcada i Reixac