Menú > Catàleg d'activitats - Cicle mitjà > Detall activitat
Maleta Celebrem la sexualitat


La Maleta de Recursos Pedagògics CELEBREM LA SEXUALITAT compta amb quasi 30 productes especialitzats per l’educació afectiva i sexual integral.

MATERIAL
Els materials s’organitzen en pacs temàtics per abordar cadascuna de les 5 temàtiques del projecte: : Néixer, Canvis vitals, Plaer, Diversitats i Bon tracte.

La Guia Didàctica aporta la descripció de cada material, indicacions per tractar cada temàtica, preguntes per iniciar el diàleg a l’aula, la fitxa de dinamització de les sessions a les aules i els indicadors d’avaluació.

En les creacions i productes de La Ciranda col·labora amb diferents proveïdores de l’Economia Social i Solidària. Entre aquests materials hi ha el Nine, el Bosc del Plaer, el Penis de tela i diferents pòsters de creació pròpia per facilitar l’exposició a l’aula.

Finalment, trobareu més recursos per treballar la promoció dels Drets Sexuals, la bibliografia recomanada amb els títols de suport, l’accés al canal Youtube amb algunes de les entrevistes i vídeos que hem publicat fins ara i un espai de donacions i suggeriments per seguir creant en xarxa.


ORGANITZA
CRP del Vallès Occidental VI, amb la col·laboració de Ajuntament de Montcada i Reixac.

INSCRIPCIÓ
Durant tot el curs, al CRP del Vallès Occidental VI a crp-montcada@xtec.cat
Escriviu un correu on hi consti:
El nom de la mestra responsable i un correu de contacte.
Nom de l’escola
Prioritat de dates.
Curs a qui va destinat.

Més informació: http://https://laciranda.com/#materials
Ajuntament de Montcada i Reixac