Menú > Catàleg d'activitats - Educació infantil > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: Terra

Acostem el llenguatge de la dansa contemporània als més petits.

Terra és una peça de dansa que té com a objectiu principal donar una mirada profunda i sincera sobre la terra i reflexionar sobre com aquest element ens permet viure, tant a nivell real com a nivell simbòlic.

Treballant a partir de la base, de les arrels, la tradició i la vida, recreem escenaris i situacions que estimulen la imaginació de les nenes i els nens així com també dels adults que els acompanyen.

Terra és un treball de dansa contemporània, un anàlisi exhaustiu i curós del moviment que interactua amb diversos elements, convertint la peça en un experiment visual molt estimulant.

DATA: 29 de novembre de 2021
ADREÇAT A: P3, P4 i P5
GÈNERE: Dansa
PREU: El preu de l'espectacle és de 4€ per alumne.

El transport anirà a càrrec de l’escola.

Cada grup classe disposarà, si s'escau, de dues entrades gratuïtes que el/la mestre/a podrà assignar als/les alumnes que cregui convenient. Aquestes entrades es justificaran amb la sol·licitud dels pares.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Fins l'1 d’octubre.

PERSONA DE CONTACTE:
Héctor Fernández Rabassa.
Regidoria de Cultura i Patrimoni, Ajuntament de Montcada i Reixac.
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122

Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d’antelació. En cas contrari, s’haurà d’abonar el 70% de l’import de les entrades reservades.

En els supòsits de força major, en què resulti impossible assistir a qualsevol dels espectacles, el grup/centre educatiu no haurà d’abonar cap import. S’entendran supòsits de força major, sens perjudici del caràcter obert de l’enumeració: incendis, vagues, epidèmies, guerra, actes vandàlics o terroristes, dol nacional, malaltia greu o incapacitat física greu i, en general, tots aquells supòsits que no es puguin preveure o que no es puguin evitar, d’acord amb les disposicions generals de l’ordenament jurídic espanyol.Més informació: https://teatremontcada.cat/esdeveniment/terra/1664
Ajuntament de Montcada i Reixac