Menú > Catàleg d'activitats - CFGM > Detall activitat
Teatre per prevenir: NO EM RATLLIS!!!

DESTINATARIS
Alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO, Batxillerat, PFI i Cicles de Grau Mig.

OBJECTIUS
Sensibilitzar als i les joves dels riscos que es deriven del consum de drogues.

PROGRAMA
Espectacle teatral interactiu que fusiona el teatre amb la prevenció de les conductes de risc associades al consum de drogues. Amb els grups de 2n i 3r d’ESO es treballa el consum d’alcohol i porros. Amb els grups de 4t d’ESO, batxillerat i Cicles de Grau Mig es pot treballar altres substàncies com les al·lucinògenes d’una forma amena i interactiva. Aquesta obra ha estat realitzada amb la col·laboració d'Energy Control.
L'obra té una durada aproximada d’una hora. Posteriorment, els mateixos actors i actrius dinamitzen el debat posterior. L'activitat està pensada per un mínim de 30 i un màxim de 115 participants per sessió.

MATERIAL
Durant la sessió l'alumnat disposa d’un breu dossier amb exercicis per a la reflexió de cada una de les escenes. Es pot consultar aquest dossier a http://hemerotecadrogues.cat/no-em-ratllis.

Material didàctic de suport per al professorat.

CALENDARI
15 de novembre al matí.

LLOC
Auditori Municipal de Montcada i Reixac, Plaça de l'Església, 12.

ORGANITZA
Servei PASSA (punt d'informació i assessorament en drogues) de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, telèfon 633 334 753 / 93 575 34 30, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. A/e: passa@montcada.org. Companyia de teatre Teatre Acció.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ
Fins al 15 d’octubre de 2019.


Ajuntament de Montcada i Reixac