Menú > Catàleg d'activitats - Batxillerat > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: El viaje de Ulises - Teatre

Los dioses griegos moraban la cima del monte Olimpo y gobernaban sobre los seres humanos influyendo sobre estos con su protección o con su abandono. Algunos hombres se atrevieron a desafiar sus caprichos y fueron víctimas de su ira, como en el caso de Ulises, quien al ofender a Poseidón dejando ciego a su hijo Polifemo, este le impide volver a Ítaca dejándolo vagar sin rumbo por todo el mar Mediterráneo.La historia de Ulises es la historia del viaje como metáfora de la vida, de la lucha contra las dificultades y la forma de resolverlas.Un viaje lleno de peripecias únicas y, de juegos compartidos donde cada acto, cada escena, es un universo en sí mismo.Podemos pedirle a Ulises que nos deje, seguirle en la búsqueda de su Ítaca esperando con ello encontrar también la nuestra.

Larga vida al héroe griego.

Espectacle guardonat amb el Premi al Millor espectacle a FETEN (Fira Europea de les Arts Escèniques per a Nens i Nenes) 2019.

CICLE: 1r Cicle ESO, 2n Cicle ESO, Batxillerat
ESPECTACLE: El viaje de Ulises
COMPANYIA: Teatro Gorakada
GÈNERE: Teatre
DATA: 27 de març de 2020
LLOC: Teatre Municipal de Montcada i Reixac
Durada: 60 minuts aproximadament
Espectacle en castellà

El preu de l’espectacle és de 150€ per grup classe.

Cada grup classe disposarà, si s’escau, de dues entrades gratuïtes que el/la mestre/a podrà assignar als/les alumnes que cregui convenient. Aquestes entrades es justificaran amb la sol·licitud dels pares.

El transport anirà a càrrec de l’escola.

Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d’antelació. En cas contrari, s’haurà d’abonar el 70% de l’import de les entrades reservades.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ
Abans del 20 de setembre de 2019

PERSONA DE CONTACTE:
Hèctor Fernández Rabassa
Regidoria de Cultura i Patrimoni
Ajuntament de Montcada i Reixac
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122
Ajuntament de Montcada i Reixac