Menú > Catàleg d'activitats - 2n Cicle ESO > Detall activitat
Canvi de marxa

DESTINATARIS
Alumnes de 4t d’ESO.

OBJECTIUS
Prendre consciència sobre els factors de risc que comporten el consum de l'alcohol, les drogues, els medicaments, les distraccions, les presses, la fatiga o l'excessiva laxitud dins del vehicle.
Promoure l'autoprotecció dels joves davant dels riscos a la via pública així com infondre la responsabilitat d'actuar, si cal, per garantir sempre una mobilitat segura.
Educar en la prevenció de la sinistralitat i l'adquisició de conductes que els protegeixin dels potencials perills a l'hora de desplaçar-se.

CONTINGUT
L'activitat consisteix en la representació d'una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca, telefona a l'altra i li explica la situació. Durant el seu relat, s'intercalen vídeos informatius i també testimonis reals d'un agent de la policia local, un bomber, un membre del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una persona que ha patit un sinistre i un familiar d'una víctima.

DURADA
L'activitat es farà al Teatre Municipal - Complex Esportiu i Cultural Montcada Aqua - C/Tarragona, 32 i té una durada d'una hora.

CALENDARI
Durant el mes de març.

ORGANITZA
Policia Local i regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, en col·laboració amb la Fundació Mutual de Conductors i el suport del Servei Català de Trànsit.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ
Abans del 7 d'octubre de 2019.


Ajuntament de Montcada i Reixac