Menú > Catàleg d'activitats - 1r Cicle ESO > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: STRAD El violinista rebelde – Música

STRAD, un espectáculo único y sin complejos para hacer vibrar al público a través de la música.

Tras conseguir un rotundo éxito de crítica y público en su gira “Confesiones”, STRAD presenta ahora su nuevo show. Un espectáculo único que combina clásico, rock, flamenco, jazz, electrónica, etc., todo ello con una asombrosa y potente puesta en escena. STRAD está formado por cinco músicos, que tendrán como capitán de batalla al violinista Jorge Guillén, violinista principal de las diferentes agrupaciones de Ara Malikian.

CICLE: 1r cicle i 2n cicle d'ESO
ESPECTACLE: STRAD El violinista rebelde
COMPANYIA: STRAD
GÈNERE: Música
DATA: 15 de març 2021
LLOC: Teatre Municipal de Montcada i Reixac
Durada: 60 minuts, aproximadament.
Espectacle en castellà

El preu de l'espectacle és de 5€ per alumne.

Cada grup classe disposarà, si s'escau, de dues entrades gratuïtes que el/la mestre/a podrà assignar als/les alumnes que cregui convenient. Aquestes entrades es justificaran amb la sol·licitud dels pares.
El transport anirà a càrrec de l'escola.

Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d'antelació. En cas contrari, s'haurà d’abonar el 70% de l'import de les entrades reservades.
En els supòsits de força major, en què resulti impossible assistir a qualsevol dels espectacles, el grup/centre educatiu no haurà d’abonar cap import. S'entendran supòsits de força major, sens perjudici del caràcter obert de l'enumeració: incendis, vagues, epidèmies, guerra, actes vandàlics o terroristes, dol nacional, malaltia greu o incapacitat física greu i, en general, tots aquells supòsits que no es puguin preveure o que no es puguin evitar, d'acord amb les disposicions generals de l'ordenament jurídic espanyol.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ
Abans de l'1 de novembre de 2020

PERSONA DE CONTACTE:
Hèctor Fernández Rabassa
Regidoria de Cultura i Patrimoni
Ajuntament de Montcada i Reixac
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122


Més informació: http://www.teatremontcada.cat
Ajuntament de Montcada i Reixac