Menú > Catàleg d'activitats - 1r Cicle ESO > Detall activitat
ANEM AL TEATRE: La Tendresa - Teatre

LA TENDRESA coproduïda per T de Teatre i Dagoll Dagom i escrita per Alfredo Sanzol guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Dramática 2017 i el XII Premio Valle-Inclán de Teatro per aquesta obra. Una obra que va rebre cinc nominacions als Premis Max.

La tendresa narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra.

La reina Maragda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen. El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home.

El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s’hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d’homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

CICLE: 1r Cicle ESO, 2n Cicle ESO, Batxillerat
ESPECTACLE: La Tendresa
COMPANYIA: T de Teatre i Dagoll Dagom
GÈNERE: Teatre
DATA: 18 d’octubre de 2019
LLOC: Teatre Municipal de Montcada i Reixac
Durada: 1 hora i 50 minuts
Espectacle en català

El preu de l’espectacle és de 150€ per grup classe.

Cada grup classe disposarà, si s’escau, de dues entrades gratuïtes que el/la mestre/a podrà assignar als/les alumnes que cregui convenient. Aquestes entrades es justificaran amb la sol·licitud dels pares.
El transport anirà a càrrec de l’escola.

Quan un grup no pugui assistir a qualsevol dels espectacles que té confirmats, ha de comunicar-ho amb una setmana d’antelació. En cas contrari, s’haurà d’abonar el 70% de l’import de les entrades reservades.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ
Abans del 20 de setembre de 2019

PERSONA DE CONTACTE:
Hèctor Fernández Rabassa
Regidoria de Cultura i Patrimoni
Ajuntament de Montcada i Reixac
Correu electrònic: hfernandez@montcada.org Telèfon: 935651122

Més informació: http://www.mirteatres.cat/espectacle1.php?id_event=468&id_categoria=1
Ajuntament de Montcada i Reixac